Wednesday, November 17, 2010

Tankki tyhjänä

Käräjillä on jälleen melkoinen kikkailu meneillään. Herra Jonathan Camilleri Bowman halusi lämmittää kämppäänsä ja asensi etupihalleen maan alle tuhatlitraisen ja 12,000 euron hintaisen kaasutankin. Homma ei tietenkään mennyt ihan putkeen.

Kaasua!
Suunnitteluvirasto MEPA (Malta Environment and Planning Authority) lähetti Camilleri Bowmanille määräyksen, jossa se vaati sääntöjen vastaisen kaasutankin poistamista. Camilleri Bowman ei vaatimukseen suostu, koska MEPAlla ei ole varsinaista ohjesääntöä koskien tämän tyyppisiä tankkeja. Camilleri Bowman oli toki hakenut lupaa - ja sellaisen saanut - vastaavan kokoiselle vesisäiliölle.

Kun Camilleri Bowman oli itse ollut yhteydessä MEPAn puheenjohtajaan, tämä oli luvannut, että kaasutankkia koskevat säännökset valmistuvat kuukauden kuluessa, ja että kyseinen tankki tulee saamaan MEPAn luvat.

Camilleri Bowmanin huolestuneet naapurit, jotka alunperin ilmoittivat asiasta poliisille, vaativat kuitenkin tankin poistamista. Camilleri Bowman itse vetoaa siihen, että hän on saanut tankilleen luvan Maltan luonnonvara-asioita hallinnoivalta MRA:lta (Malta Resources Authority). Uuden käänteen koko hommaan tuo vielä se, että samainen MRA on kuitenkin kieltänyt kaasufirmaa täyttämästä kyseistä tankkia. Myös tähän faktaan Camilleri Bowmanin puolustus tukeutuu.

Käsittelyä johtava tuomari päätti vetää hieman henkeä, joten hän lykkäsi kaasutankkijutun jatkon ensi vuoden puolelle. Toivottavasti Camilleri Bowman nauttii tyhjästä tankistaan ja talvesta tulee leuto.

1 comment:

  1. Ehkä hän voi täyttää sen vedellä, kun kerran vesitankille on lupa. Tai viskillä, joka toki lämmittää talvella nautittuna.

    ReplyDelete